VIER SEIZOENEN OUTDOOR PLEZIER

Lapland en vooral het gebied van Saariselkä biedt een breed scala aan activiteiten voor elk seizoen. De groeiende vakantiebestemming heeft het meest noordelijke skigebied van Europa, maar biedt ook fantastische alternatieven, zoals een husky-rit of een sneeuwscootersafari. In de zomer is het altijd licht en er is voldoende ruimte voor lange wandelingen. De rivieren en meren in de buurt zorgen voor een geweldige viservaring.

HET AVONTUUR
TEGEMOET

De sneeuwscooter is de perfecte manier om het winterwonderland van Finland te bekijken.Ervaar de wildernis tijdens een tocht door sprookjesachtig besneeuwde bossen en over bevroren meren.

IN DE WINTER

Saariselkä is een bloeiende vakantiebestemming. Het is het meest noordelijke skigebied van Europa maar het heeft veel meer te bieden dan prachtige pistes. Het aanbod van diensten in het gebied is groot en vaak brengen toeristen een uur of twee op de skipistes door om de rest van de dag te genieten van verschillende activiteiten zoals husky-, rendier- of sneeuwscootertochten, het bekijken van het noorderlicht of dineren in een van de goede restaurants in het gebied.

ONTDEK DE
ONGEREPTE NATUUR

Maak geweldige wandelingen, duik in het meer, knuffel een rendier, dartel door het gras, geef je over aan de ‘middle of nowhere’.

TIJDENS DE ZOMER

De zomer in Saariselkä heeft geen tekort aan licht. De zon schijnt de hele dag door. Er is genoeg te doen en te zien wanneer de dagen lang zijn. Geniet van avonturen in de prachtige natuur, activiteiten zoals off-road fietsen, kanoën, vissen of raften. Naast deze activiteiten is Saariselkä de ultieme toegangspoort voor fotografen om de prachtige natuur op film vast te leggen.