NEXT LEVEL DESIGN

De vakantiewoningen worden luxueus uitgevoerd en gemeubileerd met een hoge standaard. De ontwerpstijl omarmt de omringende natuur en de locatie.
Bij de uitstraling en het gevoel van het gebied rondom Saariselkä horen rendierhuiden, authentieke houten details, jacuzzi’s en gezelligheid met een prachtig uitzicht.

De locatie in Saariselkä is uniek: de percelen liggen tussen de skipistes in. Het is tevens mogelijk om direct vanuit de woningen de piste af te dalen. Het uitzicht op het grote nationaal park Urho Kekkosen Kansallispuisto is prachtig en het dorpscentrum ligt op loopafstand.

PARKPLAN

In de eerste fase zullen er 18 woningen worden gerealiseerd. Alle lodges staan op eigen grond en krijgen elk 2 parkeerplaatsen bij de woning. De kavels hebben een grootte van 700 tot 1000 m2.

DE VILLA’S

De high-end gebouwde Ice Cube villa’s hebben een luxe eetkeuken, een ruime woonkamer met een tweede houtkachel en Smart TV. De riante ramen zorgen ieder moment van de dag voor een prachtig uitzicht.

Op de begane grond bevindt zich een ruime ontvangstkamer. Hier kunt u na het skieën opwarmen bij de haard om daarna heerlijk te ontspannen in de jacuzzi. In de spa bevindt zich ook een ruime sauna. De begane grond telt 1 grote slaapkamer met eigen badruimte en toilet.

Op de verdieping bevinden zich 2 studio’s met ieder een eigen badruimte. Via een trap bereikt u de slaapkamers.

VERHUUR DOOR DUTCHEN

Dutchen biedt een onderscheidend aanbod aan van luxe vakantievilla’s op kleinschalige parken. De parken zijn gelegen op unieke locaties langs de kust, op de Wadden en bij prachtige natuurgebieden in Nederland. In de villa’s gaat veel aandacht uit naar architectuur en interieur; de woningen zijn veelal ingericht door interieurdesigners en zijn uitgerust met vele extra’s.